TwentyTen Travel is een samenwerking gestart met Sono Koek.

 

Sono Koek heeft een breed aanbod aan activiteiten en groepsarrangementen in de prachtige natuur van De Biesbosch en de nieuwe Noordwaard. Graag stellen wij voor u een compleet programma op maat samen dat past bij uw wensen, groepsgrootte en budget. Ideaal voor bijvoorbeeld personeelsuitjes, teambuilding en vriendengroepen.

 

TwentyTen Travel voegt moeiteloos onderdelen van dit bureau toe aan uw programma. Zo regelt u alles op één adres met dezelfde kwaliteit en service!

Voorbeelden:

 

Biesbosch-Express:

De Biesbosch-express is een elektrisch aangedreven treintje, dat plaats biedt aan maximaal 50 personen. Ontdek op een unieke en rustige manier het prachtige landschap onder leiding van een ervaren gids! De Biesbosch-express rijdt de speciaal samengestelde Noordwaardroute waarover u gids leuke en interessante wetenswaardigheden weet te vertellen. De route kan eventueel gecombineerd worden met een bezoek aan het Biesbosch MuseumEiland.

 

E-Bike huren

Met onze e-bikes kunt u op een ontspannen manier genieten van de flora en fauna in Nationaal park De Biesbosch. En natuurlijk de nieuwe Noordwaard. Dit nieuwe natuurgebied geeft op allerlei nieuwe fietspaden met bruggen en uitkijkpunten prachtige vergezichten over het polderlandschap, de rivier de Merwede en veel andere watergangen. Onze fietsen zijn recent aangeschaft en zijn hebben diverse opties zoals een routekaartstandaard en bagagedrager. Er zijn altijd voldoende e-bikes aanwezig, hoe groot uw groep ook is. Eventueel kunt u een route fietsen onder begeleiding van een gids.

Twenty Ten Travel verzorgt de concertreizen van Brass Band Schoonhoven

 

Brass Band Schoonhoven is al jaren een toonaangevend orkest wat op het hoogste niveau in Nederland acteert. Zo werd men 4 maal op rij nationaal kampioen en nam evenzo veel maal deel aan de Europese kampioenschappen (Montreux, Rotterdam, Oslo en Perth) en het hoog aangeschreven entertainmentconcours 'Brass in Concert' in 2014 waar men de entertainmentprijs mee naar huis nam.

Twenty Ten Travel is trotse partner van deze vereniging!BBS EBK Perth 2014 Joop van Dijk 0018 klein

 

Logo BRO

Bröcker Entertainment selecteert (theater)shows voor de zakelijke markt. Of het nu gaat om een afdelingsuitje, personeelsfeest, relatiemarketing, encentive, loyaliteitsprogramma of een evenement, Bröcker Entertainment is ervan overtuigd dat entertainment een wezenlijk onderdeel kan vormen van uw marketing-communicatie activiteiten.

Uw naam en telefoonnummer a.u.b.