Op zaterdag 23 januari 2016 nam Altena Brass op uitnodiging deel aan de Zwitserse entertainment wedstrijd Grand Prix von Birmenstorf, Zwitserland. Twee jaar geleden nam Altena Brass als eerste niet-Zwitserse band deel aan dit festival. Dat viel in 2014 bijzonder in de smaak bij zowel musici als publiek. Om die reden mocht Altena Brass in 2016 weer aantreden op het podium van de Mehrzweckhalle in Birmenstorf Aargau in Zwitserland. Altena Brass ondervond dit jaar stevige weerstand van de Zwitserse bands: Brass Band Berner Oberland o.l.v. Corsin Tuor (3e plaats Zwitserse Nationale Kampioenschappen) en Ensemble de Cuivres Valaisan, o.l.v. Francois Roh (2e plaats Zwitserse Nationale Kampioenschappen). Het mag dan ook bijzonder trots zijn op de tweede plek die het onder leiding van Anno Appelo behaalde in dit sterke deelnemersveld. 

Via Twenty Ten Travel verzorgde de busmaatschappij Maaskant Busreizen op uitstekende wijze de heen- en terugweg

DFDS 1

TwentyTen Travel verzorgde het vervoer en overtocht voor J-Unit Choir naar Schotland; onderstaand de reactie van hun contactpersoon, Marc Potters:

Henk van Loon heb ik leren kennen als een enthousiaste en betrokken ondernemer. Zijn grote kennis van de wereld van het personenvervoer en zijn passie om klanten een onvergetelijke reis te laten beleven zijn voor ons grote pluspunten! Henk weet precies de juiste chauffeur aan een groep te koppelen. O ja, en voor de prijs hoeft u het niet te laten!

Uw naam en telefoonnummer a.u.b.